Osećate bolove u zglobovima, kostima, mišićima?

Situacija postaje nepodnošljiva?

Nema potrebe da se obraćate lekaru niti da pijete lekove protiv bolova!

ARTI+ JE REŠENJE!

Snažan preparat protiv bolova u kostima, zglobovima i mišićima

Primena kod:

✔bolova u zglobovima  
✔bolova i ukočenosti u vratu, donjem delu kičme i nogama

 reumatizma i artritisa
išijasa
grčeva i otoka
✔diskus hernije
✔oštećene hrskavice
✔za sportske povrede 
(uganuća, iščašenja, povrede ligamenata)
✔ vežbanja i fizičkih napora

Ova neverovatna mast na bazi POTPUNO PRIRODNIH sastojaka olakšaće vam svakodnevno funkcionisanje.  

​4 SNAŽNE PRIRODNE KOMPONENTE za brzo uklanjanje bolova!

MENTOL – Prirodni anestetik koji ima blago antiseptičko dejstvo. Utiče na receptore za osećaj temperature, pa mentol na koži daje osećaj hlađenja. Time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta.

Pčelinji vosaksadrži različite supstance, poput estera masnih kiselina, vitamina A i drugih sastojaka koji mu daju protuupalna svojstva. Ova svojstva mogu pomoći u smanjenju upala u zglobovima i ublažavanju bolova.

Glavni aktivni sastojak u kurkumi je kurkumin, koji ima snažna protuupalna svojstva. Ova svojstva mogu pomoći u smanjenju upala u zglobovima i ublažavanju bolova povezanih s različitim stanjima poput artritisa.

Vitamina D3 – pomaže u apsorpciji kalcija i fosfora, minerala koji su ključni za održavanje zdravih kostiju. Nedostatak vitamina D može dovesti do slabljenja kostiju i povećanog rizika od fraktura.

Mišljenje poznatih svetskih stručnjaka:

Dr. Goran: Aktivne materije iz navedenih komponenti posebno povoljno deluju na mišićno-koštani sistem jer dovode do brže psihofizičke relaksacije i oporavka mišića, zglobova i vezivnog tkiva. Melem skraćuje posttraumatski period kod odraslih i dece; ublažava povrede, otoke, hematome, sportske povrede, upale i grčeve mišića, kao i reumatske tegobe, lumbago, artritis, išijas, spondilozu, bolove u kičmi, kolenima, zglobovima…

ZAŠTO ARTI+ GEL?

​ ✔ Brzo deluje
 ✔Trenutni efekat
 ✔ Lako se nanosi, ne zahteva naporne masaže
 ✔ Protivupalni efekat
 ✔Trostruki efekat
 ✔Deluje direktno na uzrok bola

​  Proizvedeno i razvijeno u Srbiji.


Dr. Goran: Preporučujemo ga svima koji imaju problema sa bolovima u kičmi i zglobovima. Svi sastojci su isključivo prirodnog porekla. Zato ga radije preporučujem umesto tableta protiv bolova. 

Kako deluje i kako se koristi?

Način upotrebe: Dva do tri puta dnevno, laganim pokretima naneti ARTI+ na bolno mesto. Preporučuje se da jedno od mazanja bude obavezno uveče pred spavanje.

ARTI+ gel deluje na principu kombinacije protuupalnih sastojaka koji smanjuju upalu u zglobovima. Analgetske komponente pružaju olakšanje od bolova u kostima i zglobovima. Sastojci potiču lokalnu cirkulaciju, poboljšavajući dotok hranjivih tvari u zahvaćeno područje. Hidratantni sastojci podržavaju fleksibilnost zglobova, dok biljni ekstrakti i esencijalna ulja doprinose općem zdravlju mišićno-koštanog sustava.

Osnovni paket
1 ARTI+ GEL

Osnovni1 GEL (za 15 dana)
CENA: 2400 RSD
Izaberite

2400 RSD po komadu

Standard paket
platiš 2, dobiješ 3

Standard3 GELA (za mesec i po)
CENA: 3300 RSD
Izaberite

1100 RSD po komadu

Puni paket
platiš 3, dobiješ 5

Polni5 GELOVA (za 3 meseca)
Cena: 4100 RSD
Izaberite

820 RSD po komadu

PREKO 55.000 ZADOVOLJNIH KORISNIKA!