Search

Sve o proizvodu

ARTI+

Krema za zglobove i kosti na biljnoj bazi
4.6/5
*Navedena cijena važi samo za odabrano tržište (Bosna i Hercegovina) i narudžba sa druge lokacije, pod ovim uslovima, nije moguća.

ARTI+ je ne samo revolucionarna, već i suštinska krema za očuvanje zdravlja zglobova, kostiju, hrskavice, te za olakšavanje simptoma artritisa i artroze. Ova izuzetna formula predstavlja pravo blago za sve koji se suočavaju s problemima u vezi s lokomotornim sistemom.

1=40KM

2+1=55KM

3+2=69KM

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Krema na biljnoj bazi

Sve što trebate znati o ARTI+

ARTI+ je neosporno jedinstvena formulacija koja se izdvaja svojim bogatstvom prirodnih sastojaka i dvostrukim dejstvom na zdravlje zglobova i ublažavanje problema kao što su artritis i artroza, čukljevi, oštećena hrskavica...

Krema djeluje tako da podržava obnovu hrskavice, smanjuje upale u zglobovima i olakšava simptome artritisa i artroze. Zahvaljujući aktivnim sastojcima kao što su: glukozamina, hondroitina, kurkume i bosvelije, krema pomaže u održavanju pokretljivosti zglobova i smanjenju nelagodnosti. Takođe, njen brzoupijajući karakter omogućava direktno djelovanje na oštećena područja, pružajući vam olakšanje i udobnost.

ARTI+ nije samo privremeno rešenje za probleme sa zglobovima i hrskavicom; on je vaš verni saveznik u dugoročnom očuvanju zdravlja i pokretljivosti. Redovna primena pomaže vam da se brinete o svojim zglobovima i hrskavici, pružajući vam udobnost i slobodu kretanja koju zaslužujete.

Kako se koristi ARTI+ :

Kako zapravo krema radi:

Prednosti kupovine kod nas

Brza i besplatna dostava

Ukoliko željeni proizvod imamo na stanju, isporuka se vrši u roku od dva radna dana.

Plaćanje pouzećem

Nudimo Vam mogućnost plaćanja gotovinom prilikom dostave paketa.