Search

Sve o proizvodu

CELCEL

Anti-Cellulite krema na biljnoj bazi
4.7/5
*Navedena cijena važi samo za odabrano tržište (Bosna i Hercegovina) i narudžba sa druge lokacije, pod ovim uslovima, nije moguća.

100KM

50KM

CELCEL je revolucionarna krema koja ne samo da redukuje celulit već i pomaže pri gubitku težine. Ova inovativna formula kombinuje snažne sastojke za ciljano smanjenje celulita i ubrzava proces sagorevanja masti.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Anti-Cellulite krema na biljnoj bazi

Sve što trebate znati o CELCEL

CELCEL anti-cellulite krema je jedinstvena formulacija koja se ističe svojim prirodnim sastojcima i dvostrukim dejstvom na smanjenje celulita i podršku procesu mršavljenja.

Ova krema sadrži pažljivo izabrane prirodne sastojke kao što su ekstrakti morskih algi, kofein, aloe vera, i biljne uljne esencije.

CELCEL krema deluje tako da poboljšava mikrocirkulaciju u problematičnim područjima, što pomaže u smanjenju celulita. Takođe, stimuliše proces lipolize, koji je odgovoran za razlaganje masnih ćelija.

Osim toga, njena hidratantna formula pomaže u održavanju kože mekom i zdravom. Kombinacija ovih sastojaka podržava gubitak kilograma i doprinosi toniranju kože, pružajući vam samopouzdanje i ljepotu koje zaslužujete.

Kako se koristi CELCEL:

Kako zapravo krema radi:

Prednosti kupovine kod nas

Brza i besplatna dostava

Ukoliko željeni proizvod imamo na stanju, isporuka se vrši u roku od dva radna dana.

Plaćanje pouzećem

Nudimo Vam mogućnost plaćanja gotovinom prilikom dostave paketa.