Search

Sve o proizvodu

HEMORI

Krema za hemoroide na biljnoj bazi
5/5
*Navedena cijena važi samo za odabrano tržište (Bosna i Hercegovina) i narudžba sa druge lokacije, pod ovim uslovima, nije moguća.

80KM

35KM

HEMORI krema je savremeno rešenje za uklanjanje hemoroida i pruža efikasnost uz poseban fokus na spoljnu primenu. Ova inovativna formula je pažljivo kreirana kako bi brzo i efikasno rešila problem hemoroida, nudeći vam komfor i olakšanje. HEMORI krema je ključna za rešavanje ovog neugodnog stanja.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Krema za hemoroide na biljnoj bazi

Sve što trebate znati o HEMORI

HEMORI krema predstavlja savremeno rešenje za uklanjanje hemoroida, pružajući brzo i efikasno olakšanje uz poseban fokus na spoljnu primenu.

Sastojci poput hamamelisa i nevena igraju ključnu ulogu u smirivanju upala i smanjenju otoka koji često prate hemoroide. Hamamelis deluje kao prirodni adstrigent, sužavajući krvne sudove i smanjujući krvarenje, dok neven umiruje i hidrira osetljivu kožu oko anusa. Ova kombinacija sastojaka pomaže u ublažavanju nelagodnosti i svraba, donoseći vam olakšanje koje zaslužujete.

HEMORI krema se lako nanosi i može se koristiti direktno na zahvaćeno područje, obezbeđujući brzo i efikasno rešenje za hemoroide. Ova krema će vam pomoći da se rešite nelagodnosti uzrokovane hemoroidima i da povratite udobnost. HEMORI krema je neizostavan proizvod za sve koji žele brzo i efikasno rešenje za ovaj problem, čineći svakodnevni život lakšim i udobnijim.

Kako se koristi HEMORI:

Kako zapravo krema radi:

Prednosti kupovine kod nas

Brza i besplatna dostava

Ukoliko željeni proizvod imamo na stanju, isporuka se vrši u roku od dva radna dana.

Plaćanje pouzećem

Nudimo Vam mogućnost plaćanja gotovinom prilikom dostave paketa.