Search

Sve o proizvodu

PLUSHAIR

Šampon protiv opadanja kose na biljnoj bazi
4.7/5
*Navedena cijena važi samo za odabrano tržište (Bosna i Hercegovina) i narudžba sa druge lokacije, pod ovim uslovima, nije moguća.

80KM

1=40KM
2+1=55KM
3+2=69KM​

PLUSHAIR šampon predstavlja prirodno rešenje za sprečavanje opadanja kose i podsticanje njenog zdravog rasta. Ova inovativna formula koristi isključivo prirodne sastojke kako bi očuvala vašu kosu i obnovila njen sjaj.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Šampon protiv opadanja kose na biljnoj bazi

Sve što trebate znati o PLUSHAIR

PLUSHAIR šampon je potpuno prirodno rešenje za sve koji žele zaustaviti opadanje kose i podstaći njen zdrav rast. Ovaj šampon donosi blagotvorne prednosti prirode direktno na vašu kosu, bez upotrebe štetnih hemikalija.

Ključni sastojci u PLUSHAIR šamponu uključuju ekstrakte biljaka i esencijalna ulja. Ovi prirodni sastojci jačaju folikule kose, poboljšavaju cirkulaciju krvi u skalpu i sprečavaju opadanje kose. Istovremeno, šampon pruža hidrataciju i negu kosi, ostavljajući je mekom i sjajnom.

Sa PLUSHAIR šamponom, vaša kosa će postati jača, zdravija i obnovljenog sjaja. Ovaj prirodni proizvod je prava investicija u vašu kosu, pružajući vam samopouzdanje i predivnu, bujnu kosu koju zaslužujete. Uz njega, možete sa sigurnošću koračati ka očuvanju lepote svoje kose na prirodan način.

Kako se koristi PLUSHAIR:

Kako zapravo šampon radi:

Prednosti kupovine kod nas

Brza i besplatna dostava

Ukoliko željeni proizvod imamo na stanju, isporuka se vrši u roku od dva radna dana.

Plaćanje pouzećem

Nudimo Vam mogućnost plaćanja gotovinom prilikom dostave paketa.